Image Alt

Kuvo TV

Cyberpunk akcija Ghostrunner dobiva nastavak

Kao jedno od najugodnijih igraćih iskustava prošle godine, Ghostrunner je bacio igrače u brzi cyberpunk svijet u koje su proživljavali intenzivne trenutke u ulozi nindže. Ti isti igrači imaju ponovo čemu da se vesele, jer su developer One More Level i izdavač 505 Games najavili kako rade na nastavku koji će izaći za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

Vijest je stigla putem priopćenja za javnost, gdje je izdavač govorio o uspjehu novog IP-a, koji je udvostručio ulaganje, prodavši se u više od 600.000 primjeraka od izlaska u listopadu 2020. godine.

Raffaele Galante, suizvršni direktor matične tvrtke 505 Games, Digital Bros, rekao je sljedeće o najavi: “Posebno smo uzbuđeni zbog budućeg izlaska Ghostrunnera 2. U suradnji s One More Level stvorili smo uzbudljivu i zanimljivu video igru. Ova nova suradnja produbljuje prisutnost 505 Gamesa unutar poljskog tržišta videoigara, koje je sada među prvima u Europi za razvoj video igara, novih projekata i talenata. I dalje ćemo pozorno pratiti poljsko tržište kako bismo neprestano poboljšavali i proširivali svoj portfolio proizvoda video igrama koje mogu zadovoljiti ukuse čitave igraće zajednice. ”

Ne spominje se dolazak nastavka na PlayStation 4, Xbox One ili Switch, iako je Ghostrunner trenutno dostupan na tim platformama. No, dobra vijest je ta što je 505 Games također napomenuo kako Ghostrunner stiže na PlayStation 5 i Xbox Series X/S do kraja ove godine.