Image Alt

Kuvo TV

Novi Battlefield bez kampanje prilikom launcha?

Sve smo bliži otkrivanju novog Battlefielda. Dok se brojni izvori svađaju hoće li se nadolazeća igra zvati samo Battlefield ili će u nazivu imati i broj 6, u međuvremenu smo doznali da se ipak radi o cross-gen naslovu, koji će biti dostupan i na novim i na starim konzolama te da će se u prodaji pojaviti na jesen, odnosno u periodu od listopada do prosinca. No, njegov launch bi mogao prisjesti onima koji ovaj FPS serijal igraju zbog single player kampanje.

Naime, sudeći prema novom leaku koji stiže od strane uglednog leakera i insidera Toma Hendersona, velika je šansa da će se Battlefield 6 u prodaji pojaviti bez single player kampanje.

Henderson tvrdi da postoje naznake da će EA prilikom launcha igre žrtvovati single player kampanju, jer postoji šansa da developerima treba više vremena za njen razvoj, a igra mora izaći u predviđenom roku. Ovaj insider tvrdi da ništa nije čuo o samoj kampanji, kao i to da je ista u potpunosti izostavljena tijekom EA-ove posljednje financijske konferencije, na kojoj je fokus u potpunosti bio na multiplayeru.

Hoće li EA krenuti Activisionovim stopama i poput Black Opsa 4 isporučiti nam na kraju igru bez single player kampanje? Čeka li nas ista naknadno u igri ili će pak biti dostupna odmah prilikom launcha? Doznat ćemo vrlo brzo.

Battlefield 6 je trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC.