Image Alt

Kuvo TV

Očekuje li nas najava GTA VI već tijekom E3 2021 sajma?

Sve veći broj GTA fanova smatra da će Rockstar predstaviti GTA 6 na predstojećem E3 sajmu. Ovo vjerovanje bazirano je na novoj Twitter objavi službenoga E3 profila.

Prema mnogim dosadašnjim glasinama, GTA 6 je u izradi, iako to nije potvrđeno. Glasine i leakovi su išli od toga da ćemo u igri moći igrati u raznim vremenskim razdobljima do toga da ćemo igrati u više gradova, pa u jednom, pa su leakale mape, a sada je E3 Twitter profil odgovorio drugom profilu i taj odgovor je pobudio nadu da će uistinu uskoro igra biti predstavljena.

Naime, na pitanje Twitter profila imena “GTA 6 News & Leaks” vezano za to da li možemo očekivati predstavljanje GTA 6 na ovogodišnjem E3 sajmu, E3 Twitter pfoil je odgovorio sa zanimljivim GIF-om:

Ovo je bilo dovoljno mnogima da uzmu kao mogućnost da će uistinu na E3 sajmu biti nešto vezano za GTA 6. No, sam Twitter posvećen nepotvrđenom šestom nastavku Grand Theft Auta naknadno objavljuje kako svi trebaju ostati mirni i ne pretpostavljati da će igra biti predstavljena, pogotovo jer je ovaj Lilo & Stitch GIF donekle višeznačan. Ali, eto, jedan GIF je dovoljan da se svi uzbude oko novoga GTA nastavka. No, za konkretne informacije, morati ćemo pričekati.