Image Alt

Kuvo TV

Poznati insider tvrdi da Elden Ring nećemo vidjeti na nadolazećem E3 sajmu

Oči mnogobrojnih SoulsBorne fanova budno i nestrpljivo gledaju ka ovogodišnjem E3 sajmu, budući da se nadaju da će upravo tijekom ovog velikog događaja konačno vidjeti famozni Elden Ring. No, sudeći prema informacijama kojima raspolaže jedan od najpoznatijih insidera i gaming novinara, Jeff Grubb, možda bismo ipak morali malo smanjiti očekivanja.

Naime, tijekom najnovije epizode GamesBeat Decides podcasta, Grubbu je postavljeno pitanje vezano za status i stanje ovog akcijskog RPG-a i je li realno da igru vidimo u skorijoj budućnosti, na što je ovaj insider odgovorio da čisto sumnja da će Elden Ring u nekom obliku biti prisutan na E3 sajmu, budući da je prilično siguran da ga nećemo vidjeti tijekom Xbox eventa, ali ni tijekom neke druge prateće prezentacije na sajmu.

Na kraju svoga izlaganja, Grubb je ostavio mogućnost da nas Bandai Namco na kraju ipak iznenadi i prikaže igru, no prema njegovom mišljenju, šanse za to su jako male budući da su i developeri From Softwarea također žestoko pogođeni još uvijek aktualnom pandemijom i radom na daljinu, da se sada svim silama trude da igru što prije završe i ispoliraju te da vjerojatno trenutno nemaju vremena za neki demo ili trailer na nadolazećem sajmu.

Što će od svega toga na kraju biti, ostaje nam da vidimo. Ono što je najvažnije, jeste to da je Elden Ring i dalje u razvoju i da ćemo ga sasvim izvjesno zaigrati u bližoj ili daljoj budućnosti.