Image Alt

Kuvo TV

Preko pola milijuna varalica je banano u Call of Duty: Warzoneu

Raven Software na Twitteru je naznačio kako je preko 30.000 Warzone računa zabranjeno (banano). Time ukupan broj zabranjenih (bananih) računa iznosi preko pola milijuna.

Warzone ima problema sa cheaterima od prvog dana. Od tada, Activision i Raven Software rade na borbi protiv cheatera i hakera. U veljači ove godine, Activision je zabranio (banao) preko 60 tisuća računa i utvrdio da je tadašnji ukupan iznos bio oko 300 tisuća. Sada, kada je Raven zabranio još više računa, broj se popeo na preko pola milijuna i očekuje se da će i dalje rasti.

Još u travnju, u intervjuu za VGC, kreativni direktor tvrtke Raven Software Amos Hodge podijelio je svoje frustracije oko hakera i varalica. “Ovaj sadržaj radimo za igrače“, rekao je Hodge. “I dok ste uznemireni što vam je to uništilo igru, mene uznemirava to što uništava neka od najboljih djela koja sam u životu radio.”

Uložili smo svoje srce u ovaj naslov“, objasnio je Hodge. “Imamo preko 100 milijuna igrača, igra je vani godinu dana, to je velika publika i jedan od najboljih poslova koje smo napravili, a dolazak varalica i uništavanje igre smeta nam više nego bilo što drugo.”