Image Alt

Kuvo TV

Starfield bi trebao biti prikazan tijekom nadolazećeg E3 sajma

Do ovogodišnjeg E3 sajma ostalo je nešto manje od mjesec dana, što znači da ćemo uskoro još jednom svjedočiti eksploziji novih najava i prezentacija kao i vijesti o nadolazećim igrma. Jedan od onih naslova, čije veliko razotkrivanje na E3 sajmu mnogi žele, svakako je i Bethesdin svemirski Starfield, koji je posljednjih dana vrlo česta tema u gaming krugovima.

Da bismo Starfield doista mogli vidjeti na E3 sajmu, točnije tijekom Microsoftove ili Bethesdine (ili samo jedne od njih, budući da su sada u istom timu :)) konferencije, misli i poznati gaming novinar i insider Jeff Grubb, koji je u najnovijoj epizodi svog GamesBeat Decides podcasta izjavio kako je siguran da će Starfield doista biti razotkriven idući mjesec.

Grubb je također dodao da sumnja u svoje ranije tvrdnje da bi Starfield mogao čak i izaći ove godine. Štoviše, on sada tvrdi da je ovaj naslov, koji će gotovo sigurno preskočiti PlayStation konzole, još uvijek daleko od izlaska. Što je od svega navedenog točno, odgovore bismo trebali dobiti već sredinom idućeg mjeseca.