Image Alt

Kuvo TV

Novi Crash Bandicoot je možda već u razvoju

Sad kad je Crash Bandicoot 4 stigao na sve konzole starih i novih generacija, gdje je doživio veliki uspjeh, možemo reći kako je najpoznatiji torbar ponovno u središtu pozornosti. I novi igrači i veterani imali su priliku ponovno otkriti jednu od najpoznatijih maskota videoigara, a sve je više razloga vjerovati da je Activision zainteresovan za novi nastavak. Nakon potvrde da će Toys for Bob i dalje raditi na podršci za Crash Bandicoot 4, stigle su neke zanimljive novosti.

Nedavno su glasovni glumci Crasha i Neo Cortexa, odnosno Scott Whyte i Lex Lang, počeli zajedno raditi na novom projektu, no ne možemo sa sigurnošću reći na čemu njih dvojica stvarno rade. Mogli bismo odmah pomisliti da su se glasovni glumci Crasha i Neo Cortexa okupili kako bi dali glas likovima za hipotetični Crash Bandicoot 4, a ni hipoteza ne bi bila luda. No, treba navesti kako bismo možda mogli očekivati i DLC za Crash Bandicoot 4 ili novi naslov za mobilne uređaje. Super Smash Bros. zajednica opet vjeruje kako Crash stiže kao borac u Super Smash Bros. Ultimate.

Trenutno je nemoguće znati što će se dogoditi sa Crashom, ali spoznaja da glasovni glumci rade na misterioznom projektu uklapa se u sva gore navedena očekivanja. Stoga ćemo čekati nove i konkretnije informacije koje bi mogle stići iz Activisiona u narednim mjesecima, možda čak i tijekom E3 2021 sajma.