Image Alt

Kuvo TV

Sprema li nam se novi Death Stranding?

Jedna od najboljih stvari Death Strandinga nesumnjivo je njezin narativni dio, potpomognut prisutnošću velikih glumaca u ulozi glavnih likova. Sjetimo se odmah Normana Reedusa u ulozi protagonista Sama Portera Bridgesa ili Troya Bakera i Madsa Mikkelsena kao antagonista djela i nevjerojatnog dizajna likova. Death Stranding je svojim narativnim dijelom i jedinstvenim igranjem uspio doći do srca mnogih igrača koji se još uvijek pitaju hoće li i kad stići nastavak.

Nakon drame sa igrom Days Gone, čiji nastavak možda nećemo nikada ni vidjeti zbog želje PlayStationa za objavljivanjem samo sjajnih blockbustera, neki vjeruju da možda nikada nećemo vidjeti ni Death Stranding 2. No, u posljednjih nekoliko sati Hideo Kojima je objavio na društvenim mrežama fotografiju, a na priloženoj fotografiji se vidi kako razgovara s jednim od glumaca u Death Strandingu. Radi se o Nicolasu Windingu Refnu, koji je igrao ulogu Heartmana u Death Strandingu.

Video poziv, koji je trajao dva i pol sata, ostavio je za mnoge fanove znak pitanja. Mnogi vjeruju kako su njih dvojica razgovarali o mogućem Death Strandingu 2, s obzirom na to da je Refnov lik bio presudan za kreativni smjer Death Strandinga. Drugi se, opet nadaju mogućem DLC-u, iako je za to manja vjerojatnost zbog vremena koje je prošlo od izlaska igre.

U stvari, za sada je teško i zamisliti o čemu su to Hideo Kojima i Nicolas Winding Refn pričali. Ne može se isključiti mogućnost da se ovaj sastanak održao radi čavrljanja, ali Kojima je u prošlosti dosta puta pokazao da objavom na društvenim mrežama otkriva detalje o nadolazećim igrama.