Image Alt

Kuvo TV

Osim na novim Gearsima, The Coalition radi i na potpuno novom projektu

Nije neka tajna da Microsoftov studio The Coalition punom parom radi na novim Gearsima. Od šestog nastavka ovog popularnog akcijskog serijala, prema neslužbenim informacijama koje nam stižu od strane uglednih insidera, dijeli nas još barem godinu dana, a možda i znatno više. No, sudeći prema novim, još uvijek neslužbenim informacijama, izgleda da ovaj Microsoftov first party studio radi i na još jednom, potpuno novom IP-ju, kojeg će, kao i nove Gearse, pokretati Unreal Engine 5.

Informacije o toj novoj igri stižu od poznatog gaming novinara i insidera Jeffa Grubba, koji je tijekom nove epizode emisije Xbox News Cast otkrio da je taj misteriozni projekt zapravo nešto što će The Coalition iskoristiti da testira Unreal Engine 5 i da se što bolje upozna sa njegovim mogućnostima. Prema Grubbu, radi se o manjem, eksperimentalnom ostvarenju koje bi se svakako moglo pojaviti prije iduće velike Gears of War igre.

S obzirom na to da će Microsoft na ovogodišnji E3 sajam stići pod punom ratnom opremom, tko zna, možda tijekom velike E3 prezentacije doznamo i prve detalje o ovom misterioznom naslovu.