Image Alt

Kuvo TV

Saints Row: The Third Remastered je stigao na PS5 i Xbox Series X/S

Prije nekoliko dana najavljeno je da će Saints Row: The Third Remastered 25. svibnja stići na next-gen konzole. Dan je došao i programeri su to ispoštovali, a besplatna nadogradnja za Xbox Series X/S i PlayStation 5 sada je dostupna svim vlasnicima PS4, odnosno Xbox One verzije.

Putem videa objavljenog na YouTubeu, predstavljene su vizualne karakteristike koje dolaze s novom verzijom, tako da smo nakratko vidjeli kako igra izgleda i radi na novim konzolama.

Ova nova verzija naslova jamči upotrebu kompletne snage novih konzola, podudarajući se sa ultra PC postavkama. Na PlayStation 5 i Xbox Series X konzolama remaster se izvodi u dinamičnoj 4K rezoluciji pri 60 fps-a. Tu su i poboljšanja na polju osvjetljenja, razlučivosti tekstura i drugih efekata. Verzija za Xbox Series S ima dva načina rada: Performance i Beauty mod koji možete odabrati. Performance mode se izvodi pri 1080p i 60 fps-a, a Beauty mod pri 4K i 30fps-a. Naravno da će ova verzija igre iskoristiti i SSD-ove u novim konzolama kako bi pružila puno brže vrijeme učitavanja.