Image Alt

Kuvo TV

Techland će ovoga tjedna održati novu prezentaciju Dying Lighta 2

Već nekoliko godina slušamo priče vezane za Dying Light 2. Bilo je tu glasina o problemima u razvoju, pa čak i otkazivanju ovog naslova. No, to, kako smo nedavno doznali, ipak nije slučaj. Dying Light 2 ipak nije otkazan, a Techland trenutno punom parom radi na ovom dugo očekivanom nastavku. Nakon višestrukih odgoda, studio je napokon spreman podijeliti nove informacije o ovom naslovu i to putem digitalnog događaja, koji će se emitirati 27. svibnja.

Nedavno smo dobili specijalni poster koji, kada je izložen ultraljubičastom svjetlu, otkriva da će se u četvrtak, 27. svibnja u 21h održati poseban događaj na Techlandovom twitch kanalu. Iako zasad nije otkriveno kakve će se informacije dijeliti, pregled prati poruka: “Are Dying 2 know more?

Po tome se čini da bi konačno mogao biti objavljen datum izlaska Dying Light 2 ili, barem, novi pogled na dugo očekivanu igru. Iako je ovaj naslov najavljen 2018. godine, zbog nedostatka informacija mnogi su ljudi zaboravili na ovaj nastavak. Nadamo se da će ovaj događaj vratiti uzbuđenje za ovom igrom.

Inače, Dying Light 2 je u pripremi za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC, a navodno bi trebao izaći već ove godine.