Image Alt

Kuvo TV

Što je Playstation Plus pretplata?

PlayStation Plus pretplata je posebna pogodnost za vlasnike PlayStation 3, PlayStation 4 i PlayStation 5 konzola. Plaćanjem PS Plus članstva (na mjesečnoj, tromjesečnoj ili godišnjoj bazi) omogućuje vam se igranje vaših igara online, bez toga je najčešće nemoguće neku igru igrati protiv drugim putem internetske veze.

Također, PS Plus članovi i članice imaju posebne popuste na neke igre u ponudi u PS Storeu, a tu su i mjesečne besplatne igre koje možete preuzeti i zauvijek imati u svom vlasništvu (ukoliko ste PS Plus pretplatnik, kada vam pretplata istekne, igre nisu dostupne sve dok opet ne produžite pretplatu). Mjesečnih besplatnih igara trenutačno ima tri, od toga su neke za PlayStation 5, a neke za PlayStation 4. Na popisu se svakoga mjeseca nalaze razne igre, od velikih hitova koji koštaju 500 kuna, a nekada od manjih igara koje koštaju svega 100 kuna u redovnoj prodaji. Za svaki mjesec Sony objavi par dana ranije što će tog mjeseca biti u ponudi kao PS Plus besplatna igra, no ne zna se popis za više mjeseci unaprijed.

PlayStation Plus pretplatu možete platiti putem vaše kreditne kartice koju prijavite na svom PlayStation accountu/profilu/računu ili putem PS bonova koje možete kupiti u raznih web trgovinama, ili osobno u gaming ili tech trgovinama u vašoj blizini.