Image Alt

Kuvo TV

God of War: Ragnarok će biti inspiriran igrom The Last of Us Part II

Iako trenutno nema datum izlaska, znamo da je God of War: Ragnarok trenutno u fazi izrade. Kreativni tim radi na tome da ovaj nastavak učine nezaboravnim iskustvom. Tijekom nedavnog intervjua, konceptualni umjetnik ovog djela, otkrio je da će naslov biti inspiriran igrom The Last of Us: Part II.

U nedavnom govoru u podcastu The God of War, Samuel Matthews, Ragnarokov konceptualni umjetnik, otkrio je da će ovaj novi naslov biti nadahnut spomenutim Naughty Dogovim hitom, što će utjecati na igranje i priču.

Iako je trenutno nepoznato na što točno Matthews misli, uz glasine o Atreusu s kojim ćemo moći igrati, moguće je da će dio igre biti u potpunosti posvećen Kratosovom sinu. Slično tome, nije isključeno da je nadahnuće više usmjereno na temu osvete, a ne nužno na određene trenutke ili stilove igara.

Slično tome, Matthews je spomenuo da bi volio vidjeti Idrisa Elbu kako glumi Odina, a Toma Hardyja kako glumi Thora. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se neke od tih želja ostvariti. Sjetimo se da bi, u teoriji, God of War: Ragnarok trebao biti dostupan ove godine. Međutim, s obzirom na to da o igri nismo čuli više ništa, a nekoliko izvora ukazuje na kašnjenje, vrlo je moguće da nećemo vidjeti Kratosa i društvo ove godine.