Image Alt

Kuvo TV

Nintendo Switch Pro navodno izlazi već ove jeseni – njegovo predstavljanje očekujemo i prije E3 sajma

Već duže vrijeme, internetom se razvlače glasine i leakovi o novoj reviziji Nintendo Switch konzole, koja bi trebala donijeti tehnički poboljšani model sa oznakom “Pro”. I dok su brojni izvori uvjereni kako ćemo predstavljanje ove konzole vidjeti tijekom ovogodišnjeg E3 sajma, najnovije neslužbene informacije govore da bi se to moglo dogoditi i ranije te da bi Switch Pro u prodaju mogao stići već ove jeseni.

Nove informacije o navedenoj Nintendovoj konzoli donosi nam ugledni Bloombergov novinar Jason Schreier, koji tvrdi da će Switch Pro biti predstavljen prije E3 sajma (prema njegovoj tvrdnji, samo je pitanje dana, tako da postoji šansa da najavu vidimo večeras ili sutra), te da ćemo ga u prodaji vidjeti prije kraja ove kalendarske godine – vjerojatno ili tijekom rujna ili listopada.

Kada je u pitanju cijena nove konzole, Schreier tvrdi da će sasvim sigurno koštati najmanje $300, ali da neće biti skuplja od $400. Ukoliko je ova informacija točna, moguće je da ćemo novi model moći kupiti po jednoj od ove tri cijene – $299, $349 ili $399.

Što je od svega toga istina, doznat ćemo vrlo brzo. E3 sajam počinje 12. lipnja, no ukoliko je gospon Schreier i ovaj put u pravu, prve detalje dobit ćemo znatno prije.