Image Alt

Kuvo TV

Moguće je zaigrati Days Gone na Xboxu

Prije par dana izašao je Days Gone na PC, a njegova PC verzija donijela je značajna poboljšanja.  A sada, putem posta Toma Warrena, potvrđeno je da se Days Gone može igrati i na Xboxu putem Microsoft Edgea, odnosno pristupanjem Steam trgovini iz PC aplikacije.

Istaknuti urednik časopisa The Verge Tom Warren objavio je tweet s videozapisom na kojem se vidi kako pristupa Steam biblioteci iz preglednika Microsoft Edge. Treba napomenuti da je posljednjih tjedana kroz beta verzije preglednika za insajdere dokazan kapacitet i snaga koju ima prilikom pristupa uslugama streaminga video igara kao što su Stadia ili GeForce Now.

U videu možemo vidjeti kako pristupa biblioteci igara i započinje s Days Gone. Iako je početak igre prilično laggy, valja napomenuti da konačna verzija preglednika još nije spremna za širu javnost. Isti će izaći u sljedećih nekoliko mjeseci, ali gledajući mogućnosti koje ima za pokretanje PC igara, budućnost izgleda prilično zanimljiva znajući da će mnogi novi naslovi stići ove godine.