Image Alt

Kuvo TV

Iscurili novi detalji novog Battlefielda

Polako ali sigurno bliži se službeno predstavljanje novog Battlefielda. Leakani trailer već smo vidjeli pa imamo neku viziju onoga što nam nova igra donosi, no zahvaljujući dobrom starom leakeru i insideru Tomu Hendersonu doznali smo još nekoliko potencijalnih detalja.

Naime, Henderson se u svom novom postu na Twitteru osvrnuo na samu radnju igre, otkrivši kako će se ista odvijati u bliskoj budućnosti, nedugo nakon događaja iz Battlefielda 4, te će se baviti “novim svjetskim ratom”, u čijem se središtu nalaze dvije velike sile, SAD i Rusija. Zanimljivo je da će se igraći naći u ulozi elitne jedinice angažirane od strane obje zaraćene strane.

Henderson također tvrdi da će Battlefield imati modove koji podržavaju igranje za do 128 igrača te da nas očekuje more jedinstvenih perkova, a prvu priliku da neke od tih modova i isprobamo imat ćemo u nadolazećoj alphi, koja će biti najavljena tijekom EA Playa, no postoji mogućnost da bude lansirana u srpnju i bez neke pretjerane medijske pažnje (u što čisto sumnjamo).

EA i DICE za sada se nisu oglasili povodom ovog leaka, no s obzirom da raznorazni leakovi već neko vrijeme frcaju na sve strane, velika je vjerojatnoća da ni ovaj put neće uslijediti neka reakcija.

U međuvremenu, vrijedi još jednom naglasiti da Battlefield u prodaju stiže ove jeseni, te da ćemo ga moći zaigrati na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama.