Image Alt

Kuvo TV

CD Projekt RED ponavlja da Cyberpunk 2077 ove godine ipak dolazi na nove konzole

Ranije ove godine, CD Projekt RED otkrio je da je next-gen nadogradnja Cyberpunka 2077 predviđena za izlazak tijekom druge polovice godine. Kako se približavamo tom vremenskom razdoblju, njegovi su programeri bili prilično tihi oko toga, ali nas uvjeravaju da ćemo ovu igru izvorno vidjeti na PS5 i Series X/S konzolama prije kraja 2021. godine.

Kroz dokument upućen dioničarima, poljska tvrtka podijelila je ažurirani roadmap u kojem se spominje da je nova verzija Cyberpunka 2077 doista planirana za drugu polovicu godine.

Izvan toga, samo se spominje da će u tom istom vremenskom razdoblju biti „više zakrpa i ažuriranja“, bez ulaska u detalje o tome što točno možemo očekivati od njih. Naravno, u ovom se dijelu spominje i besplatni DLC-ovi koji, ponavljamo, još uvijek ne znamo što su. Uz to, CDPR je podijelio grafikon na kojem možemo vidjeti koliko je igra optimizirana za svoje zloglasne “padove”.

Također, CDPR je izvijestio da je njegov neto prihod pao za čak 65% tijekom prva četiri mjeseca ove godine, a njegovi rukovoditelji odbili su podijeliti točne podatke o prodaji igre.