Image Alt

Kuvo TV

Je li Ghost of Tsushima 2 blizu?

PS4 ekskluziva Ghost of Tsushima predstavljala je spektakularno oproštajno pismo za Sonyjevu prošlogeneracijsku konzolu. Igra studija Sucker Punch uspjela je osvojiti milijune igrača, čime je nagrađena brojnim priznanjima, kako od kritike tako i od šire javnosti. Uz to, ovaj naslov je postavio i nekoliko rekorda, kada je u pitanju prodaja. Iako trenutno nema službenih podataka, nastavak avantura Jina Sakaija ne izgleda jako daleko. Štoviše, novi oglas za posao u studiju odgovornom za ovaj dio ukazuje na to da je nastavak već u pripremi.

Prema oglasu za posao objavljenoj na Gamasutri, Sucker Punch traži pisca sposobnog za pripovijedanje u igri otvorenog svijeta. Evo što je u oglasu navedeno:

Naš idealni kandidat mora biti u mogućnosti da ispriča moćne priče vođene likovima u igri otvorenog svijeta. Mora imati vještine za stvaranje emocionalnih priča, nezaboravnih likova i snažnog dijaloga, dok surađuje s autorskim timom i drugim dizajnerima kako bi unaprijedio naš narativ u studiju Sucker Punch.

Prisjetimo se da je u listopadu prošle godine Sucker Punch objavio sličan oglas za posao, samo što je u to vrijeme tražio nekoga tko poznaje feudalni Japan. Iako trenutno nema ništa potvrđeno, čini se da ova dva posta ukazuju na to da je nastavak već u fazi izrade.

S obzirom na ogromni uspjeh Ghost of Tsushime, vrlo je vjerojatno da Sony želi vidjeti nastavak što je prije moguće.