Image Alt

Kuvo TV

Producent Resident Evila Peter Fabiano napušta Capcom i pridružuje se Bungieu

Ovih dana je otkriveno da je Peter Fabiano, Capcomov producent koji je pomogao da igre poput Resident Evila 7 i Resident Evil: Villagea ugledaju svjetlost dana, napustio ovu tvrtku nakon 13 godina rada.

Putem svog službenog Twitter računa, Fabiano se zahvalio Capcomu na prostoru koji su mu osigurali više od deset godina i otkrio da će se pridružiti Bungieu. Iako nije otkrio kakav će biti njegov posao, Peter bi se itekako mogao naći na poziciji producenta u ovom studiju. Ovo je komentirao:

Teško je ovo bolje napisati, pa sam odlučio to pojednostaviti: Hvala svima u Capcomu što ste mi omogućili rast s vama u proteklih 13 godina. Zahvalan sam i zauvijek ću čuvati to iskustvo. Hvala! Nadam se da ću raditi s vama kao obožavatelj.

Hvala svima, kako u studiju tako i izvan njega, koji su me podržavali tijekom godina. Zauzeo sam novu poziciju u Bungieju radeći sa sjajnim ljudima i nastavljajući putovanje.

Osim što je bio producent, Peter Fabiano radio je u Capcomu kao direktor lokalizacije i bio je uključen u poslovna i administrativna područja prije nego što je stigao na posljednju poziciju. Njegova najnovija djela kao producenta bila su Resident Evil Village i Ghost ‘n Goblins Resurrection. Zanimljivo je da se Fabiano u Resident Evil 7: Biohazardu pojavljuje u ulozi reportera Petera Walkena, domaćina Sewer Gatorsa.