Image Alt

Kuvo TV

Watch Dogs Legion dobiva besplatni DLC sa zombijima

Iako se Watch Dogs Legion prodaje kao igra u kojoj morate preuzeti kontrolu nad pobunom koja je protiv njene vlade, Ubisoft je pronašao način da preuzme ovaj koncept i stvori mod u kojem se morate boriti protiv raznih zombija sa svojim pratiteljima. Najbolje od svega je što će ovaj novi sadržaj biti besplatan.

Neočekivano, Ubisoft je otkrio Watch Dogs: Legion of the Dead, besplatni DLC gdje ćemo se, kao što i samo ime govori, morati suočiti s legijama nemrtvih. U ovoj avanturi nećete biti sami, jer će novi mod biti PvE, odnosno možete se udružiti sa svojim prijateljima kako biste se suočili s ovom hordom neprijatelja. Ovo je službeni opis naveden u 21-minutnom igranju koje je IGN podijelio ranije jučer:

Watch Dogs: Legion of the Dead novi je PvE mrežni mod koji je trenutno u alpha fazi na PC-u. Watch Dogs: Legion of the Dead nudi besprijekorno iskustvo u kojem će igrači morati preživjeti protiv neposredne prijetnje nemrtvih i neprijateljskih bića koja lutaju po  gradu Londonu.

Legion of the Dead trenutno je u alpha verziji na PC-u, ali u igru će doći u svim verzijama nakon što bude dostupno ažuriranje 4.5. Iako ovaj sadržaj pomalo mijenja strukturu igre, i dalje možete koristiti vještine hakera za suočavanje sa zombijima.