Image Alt

Kuvo TV

Crytek najavio Crysis Remastered Trilogy za PC i konzole

Prošle godine, Crytek nas je iznenadio najavivši remaster originalnog Crysisa. Jučer je otkriveno da ovaj studio planira pružiti sličan tretman i za ostala dva dijela u serijalu.

Tako je, jučer je najavljena Crysis Remastered Trilogy kolekcija koja uključuje remaster verzije Crysis, Crysis 2 i Crysis 3. Ovaj će paket biti dostupan za Nintendo Switch, PS4, Xbox One i PC nekad ove jeseni. Oni s PS5 ili Xbox Series X | S konzolom će također moći igrati ovu trilogiju zahvaljujući backwards compatibility opciji.

Uzimajući u obzir da je Crysis Remastered prošlog travnja dobio update koji donosi niz grafičkih opcija na konzolama, vrlo je vjerojatno da će nam remasteri druge i treće igre također pružiti mogućnost izbora između rezolucije ili FPS-a .

Oni koji već posjeduju Crysis Remastered, moći će kupiti kolekciju po sniženoj cijeni. Slično tome, svaki naslov iz ovog paketa također se može kupiti zasebno. Čudno je da Crytek izostavlja Crysis Warhead, samostalni spinoff izvornog Crysisa te Crysis 3: The Lost Island, višenamjenski DLC za koji se čini da nedostaju ovom paketu.