Image Alt

Kuvo TV

E3 2021 Nintendo Direct službeno najavljen za 15. lipanj

Nakon mjeseci šutnje, Nintendo je otkrio planove za svoju E3 2021 prezentaciju. Očekivano, za nekoliko dana održat će se novi Direct. Slično tome, Treehouse Live, gdje ćemo vidjeti gameplay iz tvrtkinih novih igara, također će imati novo izdanje.

Točnije, Nintendo Direct za E3 2021 održat će se 15. lipnja u 18h. Prezentacija će trajati 40 minuta, a na kraju ćemo vidjeti tri sata Treehousea, gdje će fokus biti na seriji produženih gameplaya različitih igara otkrivenih tijekom glavnog događaja.

Važno je spomenuti da izjava Nintenda ukazuje na to da će prezentacija biti usmjerena “isključivo na softver za Nintendo Switch“, pa je vrlo vjerojatno da se otkrivanje navodnog Switch Pro neće dogoditi na ovom događaju.

Najave koje Nintendo planira za ovaj događaj ostaju misterij. Iako nije isključena mogućnost da se vidi nešto povezano s The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2, Metroid Prime 4 ili nekom drugom od sjajnih igara u razvoju, bilo bi bolje zadržati očekivanja na granici onoga što je moguće.