Image Alt

Kuvo TV

Glasine tvrde da će novi Nintendo Switch biti najavljen ovog tjedna

Prošli tjedan, Amazon je leakao novi model Nintendo Switcha, što sugerira da bi se njegovo razotkrivanje moglo dogoditi u bilo kojem trenutku. Gotovo svi smo predvidjeli da će prošlog petka Nintendo napokon otkriti novu konzolu, ali pouzdani insider sugerira da će to biti ovog tjedna, ili se barem tako tvrde izvori bliskih japanskoj tvrtki.

Nick Baker, koji se posljednjih mjeseci nametnuo kao jedan od najpouzdanijih insidera u industriji, otkrio je putem Twittera da Nintendo planira objaviti novi Nintendo Switch ovog četvrtka, 3. lipnja i to putem novog Nintendo Directa. Međutim, Baker naglašava da bi se taj datum mogao promijeniti u bilo kojem trenutku zbog svih procesa koji se provode u Nintendu.

Prema Bakeru, najava nove Nintendove konzole već je bila odgođena prije i vjeruje da je moguće da će se to ponoviti, pa je bolje te podatke uzeti s rezervom. Zbog svih informacija koje su u posljednje vrijeme izašle za novi Switch, želimo vjerovati da je samo pitanje vremena kada će se službeno otkriti, pogotovo ako uzmemo u obzir da ga Nintendo želi lansirati u rujnu / listopadu ove godine.