Image Alt

Kuvo TV

The E3 Awards Show održat će se 15. lipnja

Iako su nagrade u prošlosti bile dio E3 sajma, njegovo ovogodišnje izdanje stavit će veliki naglasak na ove vrste nagrada. Na taj je način danas otkriveno da je Asocijacija za zabavni softver (ESA) planirala održati svečanost posvećenu ovoj proslavi tijekom posljednjeg dana.

The E3 Awards Show održat će se 15. lipnja. Ova ceremonija usredotočena je na “najočekivanije” igre s E3 2021 sajma, uključujući ukupnog pobjednika svih naslova prikazanih tijekom proslave, kao i najočekivanije igre iz svake od programeri i izdavači koji sudjeluju.

Pobjednike će odabrati urednici IGN, GameSpot, PC Gamer i GamesRadar portala. Ovo je ono što je Stanley Pierre-Louis, predsjednik i izvršni direktor ESA-e, rekao o tome:

Za ovogodišnji događaj surađujemo s urednicima nekih od vodećih svjetskih medija za video igre kako bismo stvorili službenu nagradu E3 2021, koja prepoznaje najiščekivanije igre na tom događaju. Emitiranje će biti prepuno uzbudljivih najava i otkrića, a slavljenje inovativnih izdavača i programera idealan je način da zatvorite E3 2021.

Iako službena stranica spominje da će “emitiranje biti puno uzbudljivih najava i otkrića“, to se ne odnosi na dodjelu nagrada, već na četiri dana koliko traje E3 2021. Međutim, nije isključena mogućnost da se na E3 2021 Awards Showu vidi neko iznenađenje.

E3 2021 održat će se između 12. i 15. lipnja ove godine.