Image Alt

Kuvo TV

Far Cry 6 će imati pogled iz trećeg lica, ali samo u određenim prilikama

Far Cry 6 bi trebao uvesti brojne promjene u serijal. Međutim, ono što je vjerojatno najznačajnija preinaka je kamera. U ovom novom dijelu napokon će biti moguće uživati u priči i različitim područjima iz perspektive trećeg lica.

U razgovoru za GameSpot,  narativni direktor igre Navid Khavari je otkrio da ćemo u ovoj igri moći uživati u pogledu iz trećeg lica. Khavari je ovo komentirao:

Treće lice je nešto što je tim pokušavao od početka da ubaci, i osjećao se iznenađujuće fluidno. Odmah se osjećalo kao da postoji više veze s Daniinim putovanjem oko svijeta, više veze s ovom epskom pričom u Yari.

Igrači će također moći vidjeti prilagodbe svojih likova u visoko izvedenim ritmovima priče. U Gerila kampovima ovo je također prilika za igrače da vide svog potpuno personalizovanog karaktera, od ruksaka do odjeće.

To nije sve, jer će u tajnim logorima, gdje se gerilci mogu odmarati u miru, biti moguće uživati u igri iz trećeg lica. Međutim, nakon što se vratimo na normalno igranje, kamera će se vratiti u perspektivu prvog lica.

Far Cry 6 izlazi 7. listopada, pojavit će se u verzijama zana PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S i PC.