Image Alt

Kuvo TV

Otkriveni detalji nadolazećeg Ubisoft Forward eventa

U susret nadolazećem E3 2021 sajmu, Ubisoft je objavio detalje svoje Ubisoft Forward prezentacije koja na očekuje u iduću nedjelju, 12. lipnja u 19h.

Prije samog streama, iz Ubisofta poručuju da nas očekuje i uzbudljivi pre-show koji počinje od 18h (dakle, sat ranije. Tijekom ovih sat vremena očekuju nas novosti o brojnim Ubisoftovim hitovima kao što su For Honor, Trackmania, The Crew 2, Brawlhalla, Watch Dogs: Legion i mnogi drugi.

Sam Ubisoft Forward event konačno će nam donijeti prvi pravi pogled na Rainbow Six Quarantine, koji će uz svjetsku gameplay premijeru i nove trailere konačno dobiti i finalno službeno ime (Rainbow Six Parasite je i dalje u igri, no nećemo otpisati ni raniji leak sa Microsoft Storea koji je spominjao misteriozni naslov Incursion..). Očekivano, jedna od najvećih zvijezda ovog eventa bit će svakako Far Cry 6, a potvrđen je i novi prikaz open world multiplayer simulacije ekstremnih sportova Riders Republic. Također, bit će riječi i novostima iz igara Assassin’s Creed Valhalla i Rainbow Six Siege te Mythic Quest seriji i nadolazećem reizdanju filma Werewolves Within.

Po završetku Ubisoft Forwarda, čeka nas i post-show posvećen dodatnim novostima iz Rainbow Six Siege zajednice.

Kao i sveke godine, Ubisoft Forward moći ćete uživo da pratite i putem GoodGame.hr Gaming Portala, stoga nemojte zaboraviti – nedjelja, 12. lipanj od 18h. 🙂