Image Alt

Kuvo TV

Postoji glasina da Star Wars Jedi: Fallen Order stiže na PS5 i Xbox Series X/S ovog tjedna

Krajem prošlog travnja otkriveno je da će Star Wars Jedi: Fallen Order dobiti ažuriranje za PS5 i Xbox Series X | S negdje u ljeto 2021. godine. Iako su mnogi očekivali da će imati više informacija u vezi s ovom verzijom do EA Play Live koji se održava u srpnju, novi leak otkriva da bi korisnici novih konzola mogli uživati u ovoj hvaljenoj igri iz 2019. godine već od sutra, 11. lipnja.

Prema izvorima bliskim The Gameru, poznata trgovina video igrama u Ujedinjenom Kraljevstvu primila je fizičke primjerke Star Wars Jedi: Fallen Ordery za PS5, a spominju da će ovog petka biti “najava i lansiranje”, tj.11. lipnja. Trenutno EA nema službenog komentara u vezi s tim informacijama.

S obzirom na toda EA nema planirani događaj za ovaj petak, vjerojatno bi ova najava, ako se provede, mogla biti na društvenim mrežama ili možda kao dio Summer Game Festa Kickoff livestreama koji će se održati večeras. Slično tome, ovaj leak otkriva da bi fizičko izdanje za PS5 moglo doći u trgovine već sutra. S druge steane, trenutno nema informacija o fizičkom izdanju za Xbox Series X/S, no vjerojatno će se pojaviti istovremeno sa onim za PlayStation 5.

Prethodni leak stranice za klasifikaciju u Brazilu naznačio je da bi Star Wars Jedi: Fallen Order za PS5 i Xbox Series X | S trebao biti dostupan 26. lipnja, ali čini se da su se ti planovi promijenili. Podsjećamo, ovo je ažuriranje besplatno za sve one koji već imaju igru na PS4 i Xbox One.