Image Alt

Kuvo TV

Stiže nam postapokaliptični golf platformer Golf Club: Wasteland

Ako volite ležerne golf igre kao što je, recimo, What The Golf, sigurno će vas zanimati ova vijest, jer je postapokaliptični golf naslov naziva Golf Club: Wasteland najavljen tijekom Summer of Gaming eventa koji je održao IGN.

Golf Club: Wasteland je 2D igra s elementima slagalice i platformerskim dijelovima, u kojoj ćemo kontrolirati Charleyja, usamljenog golfera koji se vraća na Zemlju nakon što je istrebljeno 99% stanovništva. Sada je Zemlja postala ogromno golf igralište za milijune koji su otišli živjeti na Mars.

Kao Charley, lopticu za golf morate udarati kroz terene s pokretnim komponentama, zamkama i preprekama. Svaka rupa ispričat će nam priču o Zemlji, s elementima komedije koji se odnose na trenutne dane u kojima živimo. Dok igramo, slušat ćemo radio stanicu koja pamti ljude koji su živjeli tijekom desetljeća započetog 2020. godine.

Golf Club: Wasteland imat će tri moda: Story Mode, dizajniran za one ležernije igrače koji žele da uživaju u igranju golfa dok uče o povijesti Zemlje, Challenge Mode, gdje će svaka rupa imati ravan koje se moramo pridržavati i Iron Mode, gdje neće biti mjesta za pogreške.

Golf Club: Wasteland će od kolovoza biti dostupan za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch, dok ćemo demo na Steamu moći zaigrati sredinom lipnja.