Image Alt

Kuvo TV

Bloodborne Remaster navodno već ove godine dolazi na PlayStation 5 i PC

Posljednjih dana, sve su češće glasine koje govore da bismo uskoro mogli dobiti najavu i potvrdu dolaska Bloodborne Remastera na PlayStation 5. Štoviše, ako je vjerovati nekolicini novijih glasina, najavu ovog remastera mogli bismo vidjeti tijekom Sonyjevog nadolazećeg eventa.

Neki, poput francuskog leakera koji se odaziva na SoulsHunt, otišli su korak dalje, tvrdeći da ćemo Bloodborne Remaster zaigrati već ove godine. Naime, ovaj leaker tvrdi da punokrvni nastavak Bloodbornea trenutno nije u pripremi, ali da je zato remaster stvaran i da ćemo ga vidjeti već ove godine, kako na PlayStationu 5 tako i na PC-u.

Prema informacijama kojima SoulsHunt raspolaže, na remasteru ne rade ni From Software ni Bluepoint Games, ali da se bez obzira na to radi o veoma ambicioznom projektu.

Je li Bloodborne Remaster doista u razvoju ili gaming scenom samo kruže špekulacije o njemu, trenutno nije poznato. No, znate kako kažu – gdje ima dima, ima i vatre, a budući da je Bloodborne na PlayStationu 4 bio jedan od najvatrenijih naslova, ne vidimo razlog zašto ga u unaprijeđenom izdanju ne bismo vidjeli i na PlayStationu 5, pa i PC-u.