Image Alt

Kuvo TV

Death Stranding Director’s Cut će najvjerojatnije biti PS5 ekskluziva

Jedno od iznenađenja ovogodišnjeg Summer Game Festa bilo je Death Stranding Director’s Cut. Iako smo tada vidjeli samo zbunjujući trailer, nedavno je otkriven zapis ESRB-a, koji je odgovoran za klasificiranje igara u Sjedinjenim Državama, gdje se spominje da će ovaj naslov biti dostupan samo na PlayStationu 5.

Iako je originalni Death Stranding bio dostupan na PS4, a kasnije i na PC-u, neki su se nadali da će ovu novu igru vidjeti na PC-u ili Xboxu. Međutim, čini se da klasifikacija igre ne ide u tom smjeru. Nažalost, ESRB ne pruža dodatne informacije niti spominje novi sadržaj koji bi ovaj Director’s Cut imao.

Međutim, nije isključeno da će ova verzija u budućnosti doći na PC, kao što se dogodilo s osnovnom verzijom Death Strandinga. Dolazak igre na Xbox konzole zvuči nemoguće, jer je SIE zadužen za objavljivanje ovog naslova. Što se tiče novog sadržaja, otkriveni trailer nam pokazuje infiltraciju u stilu Metal Gear Solida, pa bismo mogli očekivati nekoliko sličnih sekcija. Nadamo se da ćemo u budućnosti imati više informacija.