Image Alt

Kuvo TV

Novi Dead Space nije ni remaster ni nastavak, već navodno predstavlja “reimaginaciju” serijala

Jučer smo pisali o novim glasinama koje govore da bi novi naslov studija EA Motiv mogao biti novi Dead Space. Iako to nije bio prvi put da se spominje povratak ovog sjajnog survival horror serijala, ovih dana počeli su da se gomilaju dokazi i informacije koje donose konkretnije detalje.

Naime, informacije koje su se pojavile tijekom posljednja 24 sata govore kako EA Motive doista radi na povratničkoj Dead Space igri, čije bismo veliko razotkrivanje trebali vidjeti tijekom nadolazećeg EA Playa. No, ono što smo još doznali, jeste to da se ne radi o remaster kolekciji niti o četvrtom nastavku, već o svojevrsnoj “reimaginaciji” serijala.

Što to znači, za sada nismo sigurni. Nismo sigurni ni hoće li nova igra zadržati Isaaca Clarka kao glavnog protagonista niti hoće li ostati u domeni klasičnog survival horrora iz trećeg lica ili će je EA Motive sukladno svome dosadašnjem radu možda prebaciti u first person perspektivu….

Kako god, doista je lijepo čuti da bismo nakon godina i godina čekanja konačno mogli vidjeti novi Dead Space u bilo kojoj formi. Sada nam samo ostaje da pričekamo 22. srpanj i famozni EA Play, jer navodno nas tamo očekuju prve prave informacije – naravno, pod uvjetom da ne iscure ranije…