Image Alt

Kuvo TV

Izašle su prve (ne)službene informacije o Fifi 22

FIFA 22 je u izradi, a EA je odlučio ozbiljno i detaljno pristupiti novoj inačici, na što ukazuje i beta testiranje igre u kojem sudjeluje veliki broj igrača iz FIFA communityja. No, testiranje je nedavno otkazano, prvenstveno jer su se na internetu ubrzo pojavili leakovi i informacije o igri koje još nisu namijenjene javnosti.

Informacije koje su se pojavile o novoj Fifi ne donose screenove iz igre, već samo novi logo. Logo, kao što možete vidjeti u tvitovima ispod, nije ništa impresivno i neočekivano, a detalja oko gameplaya nema puno. No, ono što se pojavilo na društvenim mrežama ipak govori o nekim većim promjenama u gameplayu. Prvenstveno, radi se na preinakama oko mijenjanja igrača usred meča, što bi trebalo biti lakše i preciznije nego u prijašnjim inačicama. Također, malo je presing drugačije postavljen, oslabljen je i kraći te će time, pretpostavlja se, biti izazovnije izvoditi dobru obranu.

Izuzev toga, nema spomena većih promjena. To ne znači da nas ne čeka još neka veća promjena, no prema leakeru koji je objavio malo više informacija na Twitteru, osim ponekog nerfanja nekih aspekata i poliranja gameplaya nećemo vidjeti velike promjene u novoj Fifi. Zasada nema službenih informacija, no za očekivati ih je sredinom ljeta.