Image Alt

Kuvo TV

Konami izdao otvorenu testnu verziju za novi PES, možete ga isprobati odmah

Konami je, u neočekivanom spletu događanja, izdao novi PES. Točnije, prvu verziju istoga, tj. testnu verziju koja je dostupna svima na PlayStationu i Xboxu od danas.

Otvorena beta za ‘New Football Game Online Performance Test’, kako glasi službeno radno ime igre, krenula je za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series i Xbox One konzole, a traje od 24. lipnja do 8. srpnja. Igra je, očekivano, ograničena sadržajem, pa tako ima ograničen broj momčadi i nedovršen audio-vizualni sadržaj, no svakako je raspoloživa za testiranja, u sklopu kojeg nas Konami moli za sve komentare i dojmove. Igra je rađena u Unreal Engineu 4, a testiranje se zasnova zapravo na online igranju i stabilnosti igranja u online okruženju.

21. srpnja Konami bi trebao objaviti konkretnije informacije o igri, pa tako i njeno ime, i datum izlaska. Lako je moguće da se igra više neće zvati Pro Evolution Soccer pa ni eFootball i stoga ima ovakav čudan naziv za vrijeme otvorene bete.

eFootball PES 2021 SEASON UPDATE je zadnja verzija igre koju smo dobili umjesto novoga PES 2021 naslova, radilo se o updatenoj verziji PES-a 2020, tako da je za očekivati da Konami priprema pravu malo revoluciju za novo izdanje. Ovo je prvi korak ka tome putu.