Image Alt

Kuvo TV

Ghost of Tsushima navodno dobiva veliku standalone ekspanziju

I dok posljednjih dana kruže glasine da bi PlayStation ekskluziva Ghost of Tsushima mogla uskoro stići i na PC, pojavila se i ona koja govori da bi jedna od najboljih igara 2020. godine mogla dobiti i veliku standalone ekspanziju.

Ako je vjerovati nizu glasina koje je jučer pokrenula skupina insidera na čelu sa Nickom Bakerom poznatijim pod nadimkom Shpeshal_Nick, Ghost of Ikishima je standalone ekspanzija, čija će radnja biti smještena na japansko otočje Iki, koje se nalazi južno od Tsushime. Navodno je u pripremi za PS4 i PS5, trebala bi izaći već ove godine, a njena najava navodno nas čeka već idući mjesec tijekom nadolazećeg PlayStation eventa.

Iako Baker svoju tvrdnju nije potkrijepio nikakvim čvršćim dokazima, dosadašnje iskustvo nam govori da bi takav scenarij mogao biti prilično izgledan. Sucker Punch je sa svojim inFAMOUS igrama vrlo često pribjegavao taktici izdavanja sličnih ekspanzija, a sličnu situaciju imali smo i sa PlayStation ekskluzivama kao što su Insomniacov Marvel’s Spider-Man: Miles Morales i Naughty Dogov Uncharted: The Lost Legacy. U svakom slučaju, jesu li glasine točne, doznat ćemo vrlo brzo.