Image Alt

Kuvo TV

Kerbal Space Program dobiva poboljšanu verziju za PS5 i Xbox Series X/S

Kerbal Space Program okreće se novoj generaciji. Jučer je Private Division, izdavač odgovoran za objavljivanje ovog naslova, otkrio da će ovaj rocket construction simulator imati poboljšanu verziju za PS5 i Xbox Series X/S, koja će biti dostupna ove godine.

Prema službenoj stranici igre, Kerbal Space Program Enchaned Edition dolazi na PS5 i Xbox Series X/S negdje u jesen ove godine, no trenutno ne postoji točan datum izlaska. Oni koji ovu igru već imaju na PS4 i Xbox One konzolama moći će je nadograditi na novu generaciju potpuno besplatno. Slično tome, zasebna verzija bit će dostupna po cijeni od $39,99.

Ova next-gen verzija sadržavat će veću rezoluciju i frame rate, napredno sjenčanje, poboljšane teksture i “druga dodatna poboljšanja performansi“, što će sve učiniti iskustvo izvanrednim u usporedbi s verzijama prethodne generacije. S druge strane, igra će raditi u 1440p na PS5 i Xbox Series X konzolama, odnosno u 1080p na Xbox Series S.

Zajedno s tim informacijama, također je potvrđeno da će Kerbal Space Program 2 doći na next-gen konzole u nekom trenutku 2022. godine