Image Alt

Kuvo TV

Phil Spencer nije zaboravio na Killer Instinct

Iako Xbox ima opsežni katalog igara, čini se da se razvojni timovi u Game Studiosu jedva mogu usredotočiti na nekoliko IP-ova. Na taj način fanovi traže povratak nekih franšiza, a među njima je i Killer Instinct. Srećom, Phil Spencer, šef Xboxa svjestan je svega ovoga i napokon je odlučio razgovarati o budućnosti ovog serijala.

U razgovoru o podcastu Dropped Frames, Spencer je upitan o budućnosti Killer Instincta. Sjetimo se da je posljednje ažuriranje koje je Killer Instinct reboot dobilo došlo 2017. godine, kada se ovom naslovu pridružio borac Shin Hisako. Evo što je šef Xboxa rekao o tome:

U našem katalogu ima toliko sjajnih igara koje bismo voljeli ponovno posjetiti. Odaziv kada smo preradili KI na Xbox One launchu bio je fantastičan.

Samo ću reći, Matt Booty i ja smo mnogo puta razgovarali o KI-u i o tome kamo bismo željeli ići s njim, a u našim srcima i umovima želimo nastaviti raditi nešto s KI-jem.

Radi se o pronalaženju pravog tima i prave prilike, a ne o nedostatku želje s naše strane da radimo više s KI-om, jer volimo franšizu i odgovor zajednice.

Međutim, to je sve što se zna o budućnosti Killer Instincta, a trenutno nema konkretnih planova za novu igru. S obzirom na to da svake generacije obično vidimo novi nastavak u serijalu, vjerojatno se ovaj serijal kreiran od strane Rarea priprema za trijumfalni povratak u sljedećih nekoliko godina.