Image Alt

Kuvo TV

Uz Horizon Forbidden West, Guerrilla Games navodno radi na još jednom tajnom PS5 projektu

Nizozemski Guerrilla Games punom parom radi na PlayStation ekskluzivi Horizon Forbidden West, no sudeći prema novim glasinama, u kuhinji ovog studija navodno se nalazi još jedan tajni projekt.

Informacije koje govore da bi ekipa iz Guerrilla Gamesa doista mogla raditi na još jednoj igri i to još od 2018. godine stižu posredstvom LinkedIn profila jednog od redatelja ovog studija, Simona Larouchea, koji se ovom nizozemskom razvojnom timu pridružio u veljači 2018-te. Naime, u njegovoj biografiji je primjećen podatak da dotični trenutno radi na još nenajavljenoj igri. Nažalost, nikakvi konkretniji detalji o čemu bi se moglo raditi nisu poznati.

Je li u pitanju potpuno novi IP ili Guerrilla možda radi na povratničkoj Killzone igri? Za sada možemo samo da nagađamo, no ovo svakako nije prvi put da se spominje “druga igra” ovog studija koja je u razvoju paralelno sa Horizon Forbidden Westom. Štoviše, ranije je bilo riječi i o tome da ovaj studio radi na velikoj multiplayer igri, no te glasine vremenom su iščezle.