Image Alt

Kuvo TV

Vjerovali ili ne, trailer za PS5 ekskluzivu Abandoned još jednom je odgođen!

Kao što smo i pretpostavili, ni jučer nismo vidjeli misterioznu PS5 ekskluzivu Abandoned, budući da je trailer aplikacija koje je, nakon što je je njena premijera ranije ovoga tjedna pomaknuta sa 22. na 25. lipanj, nažalost još jednom odgođena – ovaj put za kolovoz!

Glavni čovjek Blue Box Studiosa Hasan Kahraman, koji je ili najbaksuzniji developer ili samo još jedan glumac na Kojiminom platnom spisku (kako mnogi i dalje sumnjaju) još jednom se obratio javnosti putem kratkog videa, otkrivši kako su u Blue Box Studiosu zbog problema sa bugovima i lokalizacijom u posljednji trenutak odlučili da još jednom odgode premijerni prikaz svoje igre.

Kahraman je u svome obraćanju otkrio kako su posljednja dva tjedna bila veoma stresna za njegov tim, koji je veoma umoran, da su se nadali da će pustiti aplikaciju jučer, ali da su je zbog nepredviđenih problema odlučili odgoditi za kolovoz, kada nas očekuje i prvi trailer za igru.

I što sad, nakon još jedne odgode, gaming scena da misli? Mnogi su i dalje skloni teorijama da se doista radi o novom Silent Hillu i da je cijela priča oko Kahramana i nizozemskog Blue Box Studiosa stvarna. Drugi opet smatraju da Abandoned kao igra uopće ne postoji i da je se radi o prevari. Treći i dalje sažaljevaju Kahramana i ekipu, zbog cijele situacija koja ih je zadesila… Kako god, do neke nove teorije, ostaje nam nada da će se Sony oglasiti i rasvijetliti cijelu situaciju.