Image Alt

Kuvo TV

CD Projekt Red je potvrdio da tijekom WitcherCona neće biti najavljen novi The Witcher naslov

Izniman uspjeh igre The Witcher 3: Wild Hunt, koja je nekoliko godina držala rekord s najviše nagrada za igru godine u povijesti, te serije koju je producirao Netflix, učinio je fantasy sagu popularnim fenomenom među širokim narodnim masama. Kao rezultat toga, Netflix i CD Projekt RED najavili su WitcherCon, koji će se održati ovog srpnja, a mnogi od fanova već su počeli nagađati o mogućnosti najave nove video igre.

No, putem službene web stranice WitcherCon CD Projekt RED je potvrdio da tijekom WitcherCona neće biti najavljen novaThe Witcher igra.

Ovo se moglo i očekivati s obzirom na to da je poljska tvrtka trenutno u potpunosti uronjena u rješavanje brojnih problema s izvođenjem Cyberpunka 2077, uključujući i besplatni sadržaj koji su obećali za ovaj naslov. Međutim, dobra je ideja da je studio ranije iznio ovu informaciju kako bi izbjegao kritike razočaranih fanova nakon što odgledaju konferenciju bez ikakve najave o igri.

Bez obzira na to, dvije tvrtke potiču fanove da gledaju događaj jer će biti “raznih iznenađenja i uzbudljivih vijesti“. Trenutno je poznato da će biti nekoliko intervjua s ključnim programerima CD Projekt RED-a i s Henryjem Carvillom, glumcem Geralta od Rivije u Netflixovoj seriji.

Nadamo se da će tvrtke pripremiti neka zanimljiva iznenađenja za ljubitelje fantasy sage, uz napomenu da će WitcherCon biti održan 9. srpnja 2021.