Image Alt

Kuvo TV

Poznati insider tvrdi da je Far Cry 7 neizbježan te da će konačno donijeti pravu svježinu u serijal

Far Cry 6 još nije izašao, a u gaming krugovima već se priča o sedmoj igri iz ovog popularnog Ubisoftovog serijala. Među onima koji smatraju da će Ubisoft gotovo sigurno izdati Far Cry 7 je i poznati Bloomgergov novinar i bivši Kotakuovac Jason Schreier.

Naime, on je u najnovijoj epizodi Triple Click podcasta izjavio kako je čuo priče koje govore da Ubisoft i dalje planira da nastavi Far Cry serijal, ali da će iduća igra donijeti brojne novitete i svježinu. On tvrdi da bi Ubisoft sa idućim nastavkom mogao načiniti radikalne izmjene, ne precizirajući pri tome na što točno misli.

Očekuje li nas sa idućom igrom tranzicija u perspektivu trećeg lica? Možda neka online ili MMO integracija ili nešto sasvim treće? Teško da ćemo uskoro doznati, no da ovaj serijal doista treba novu i značajniju dozu svježine, nema sumnje.

Naravno, proći će još vremenea prije nego što zaigramo sedmi nastavak. U međuvremenu, red je prvo da pričekamo Far Cry 6, koji na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Google Stadiu stiže već 7. listopada.