Image Alt

Kuvo TV

Osvanuo rating za Ghost of Tsushima Director’s Cut – je li u pitanju kompletno izdanje s Ikishima ekspanzijom?

Prošli tjedan pojavila se glasina da je u pripremi velika standalone ekspanzija za Ghost of Tsushimu po imenu Ghost of Ikishima, slična onoj kakvu smo dobili sa igrom Spider-Man: Miles Morales. Iako u ovom trenutku ne postoje službene informacije, danas se na ESRB-u pojavio zapis koji ukazuje na dolazak nove verzije ove hvaljene igre.

Ranije danas, otkriveno je da je Ghost of Tsushima: Director’s Cut za PS4 i PS5 naveden na američkoj stranici za određivanje ratinga. Iako nema govora o novom sadržaju koji bi ova verzija mogla imati, ističe se da će između dviju Sonyjevih konzola postojati neka vrsta veze, što bi moglo ukazivati na to da će Legends, multiplayer dio, biti cross-gen karaktera.

Uz to se spominje da će PS4 verzija imati in-game kupovinu. To bi moglo značiti da bi nadogradnja na sljedeću generaciju mogla koštati ili će se, slično Final Fantasy VII Remake Intergradeu, neka vrsta posebnog sadržaja razvijati samo za PS5 i prodavati odvojeno.

Trenutno nema službenih informacija od PlayStationa ili Sucker Puncha, ali čini se da ovaj zapis ukazuje da će se najava vezana uz Ghost of Tsushima dogoditi svakog trenutka – vjerojatno tijekom ranije spominjanog State of Playa, koji će navodno biti održan 8. srpnja.