Image Alt

Kuvo TV

Uginuo pas River, koji je “glumio” Dogmeata u Falloutu 4

Nažalost, preminuo je pas River, koji je nadahnuo dizajn i neke aspekte psa Dogmeata iz Fallouta 4.

Ovu tužnu informaciju podijelio je developer Fallouta 4 Joel Burgess, koji je na Twitteru objavio seriju fotografija i anegdota o stvaranju igre i sudjelovanju River. Prvotno to nije bio Bethesdin plan igre. Nakon što je nekoliko fotografija njemačkih ovčara vidio kao reference za naslov, Burgess je odlučio u razvoj uključiti čovjekovog najboljeg prijatelja, dajući tako Dogmeatu novi život.

Iako je glavna inspiracija vizualna, River je također dala lavež Dogmeatu i nadahnuo karakterističnu osobinu virtualnog pratioca. Kad bi razvojni tim izašao u šetnju s River, ona bi krenula dalje, da bi na kraju pričekala svoje pratitelje i provjerila jesu li dobro. To je značajka koju su programeri implementirali u igru i detalj koji su igrači cijenili.

Burgess se oprostio od svoje drage prijateljice sljedećom porukom:

Dogmeat je podrška. Podržava vas u svijetu, uvijek će vas podržavati, voditi do vaše obitelji i predviđati vaše potrebe. Želi da budete sigurni i sretni. Drugim riječima, on vas voli. A ako je ljubav Riverino naslijeđe, sretan sam. Počivaj u miru, velika djevojko.

Počivaj u miru, River.