Image Alt

Kuvo TV

Xbox Cloud Gaming sada je dostupan na Windowsima 10 i iOS uređajima

Nakon nekoliko mjeseci testiranja, Xbox je otkrio da od 28. lipnja korisnici Game Pass Ultimate  mogu testirati Cloud Gaming na PC-u sa Windows 10 operativnim sustavom i na iOS uređajima.

Ako živite u regiji u kojoj vam je Xbox Cloud Gaming nadohvat ruke, ovdje se možete registrirati za ovu uslugu. Ovo je komentirano po tom pitanju:

Stvaramo budućnost koja kombinira igračko naslijeđe Xboxa i snagu Azurea. Budućnost u kojoj donosimo igranje igara sa visokom pouzdanošću za 3 milijarde igrača širom svijeta. Sada činimo veliki korak naprijed kako bismo postigli tu viziju – od danas je Xbox Cloud Gaming dostupan svim članovima Xbox Game Pass Ultimate servisa na PC-u sa sustavom Windows 10 i Apple telefonima i tabletima putem preglednika u 22 zemlje.

Uz to, otkriveno je da se ova streaming usluga sada koristi na prilagođenom Xbox Series X hardveru. Zahvaljujući ovom poboljšanju, moći će se uživati u Cloud Gaming igrama s nižom latencijom, smanjenim vremenom učitavanja, u rezoluciji od 1080p i do 60fps kad je to moguće.

Bez sumnje, ovo je sjajna vijest za sve one koji imaju pristup Xbox Cloud Gamingu. Na taj način oni koji plaćaju Game Pass Ultimate imaju na raspolaganju gigantsku biblioteku igara u kojima mogu uživati na konzolama, PC-u, iOS-u i Android uređajima.