Image Alt

Kuvo TV

Mapa u GTA VI bi se navodno trebala mijenjati slično kao i Fortniteu

Nakon što se pričalo o novima leakovima vezanima za datum izlaska Grand Theft Auta 6, dobili smo dodatne neslužbene informacije sa istoga izvora.

Opet se radi o Tomu Hendersonu, koji je u videu, nakon što je obrazložio zašto navodno GTA VI izlazi tek 2025. godine, pričao i o veličini igre. Naime, Henderson navodi kako su Rockstarovci raspravaljali na nedavnom sastanku dioničara o tome kako će mapa u igri se mijenjati tijekom nekog vremena. Kako bi se pobliže objasnilo na što su mislili, Henderson navodi sličnosti sa Epic Gamesom i Fortniteom, gdje se mape mijenjaju/proširuju iz sezone u sezonu.

Također, ”šestica” bi trebala imati više igrivih likova, što fanovima serijala nije strana pojava s obzirom na ”peticu” gdje imamo tri igriva lika. Rockstar se u ovom trenutku usredotočio na dobrobit svojih zaposlenika koji su se premorili sa Red Dead Redemptionom 2, a i čeka se da se nove konzole dovoljno prodaju, tj. budu dostupnije ljudima kako bi izdali svoju novu igru koju bi moglo kupiti što veći broj ljudi. Sve ovo su, pak, samo glasine, i od Rockstara još nemamo ništa službeno.

Novi GTA bi trebao doći za PlayStation 5, Xbox Series konzole i PC.