Image Alt

Kuvo TV

Beyond Good & Evil 2 je još uvijek je u ranom razvojnom stadiju

Posljednje što smo znali o razvoju dugo očekivanog Beyond Good & Evil 2 bilo je da je redatelj Michel Ancel završio svoju karijeru, ali da njegova odluka neće utjecati na dalji razvoj projekta. Ova Ubisoftova video igra već duže vrijeme je skrivena u sjeni, budući da Ubisoft jako dugo nije otkrio nikakve informacije o svom razvoju, osim što smo prošle godine znali da napreduje dobro.

Iako smo svjedočili nekolicini glasina koje su govorile da ćemo tijekom ove godine imati nove informacije, nepobitna je činjenica da razvoj Beyond Good & Evila 2 traje već dugo ili bolje rečeno predugo.

Ugledni novinar Jason Schreier, koji ima vrlo pouzdane izvore kada je riječ o davanju informacija o bilo kojoj videoigri, u ovom je slučaju otkrio da je razvoj Beyond Good & Evila 2 još uvijek u vrlo ranoj fazi. To bi imalo puno smisla, jer Ubisoft o ovom naslovu dugo nije ništa rekao i pokazao.

To što je razvoj igre Beyond Good & Evil 2 spor ne znači da postoje problemi, jer kako je rekao izvršni direktor Ubisofta Yves Guillemot, u timu ima puno napretka i igra se formira na vrlo dobar način, u fantastičnom svemiru, za koji vjerujemo da će iznenaditi sve fanove koji su toliko dugo željeli igrati ovu novu avanturu.

Sada je vrijeme da nastavimo čekati nove informacije koje bi navodno trebale biti otkrivene već tijekom ove godine.