Image Alt

Kuvo TV

Igranje Call of Duty: Warzonea i ostalih online igara na Windowsu 11 prije njegova izlaska moglo bi vas dovesti do bana

Windows 11 je sljedeća verzija Microsoftovog operativnog sustava koji obećava integraciju Xbox Game Passa i drugih zanimljivih dodataka za ljubitelje video igara. Iako Microsoftov novi operativni sustav još uvijek nije službeno objavljen, moguće je instalirati njegovu preview verziju. Međutim, ako ste zainteresirani za igranje online igara, preporučujemo da pričekate i da ne instalirate ovu preview verziju.

Igranje Call of Duty Warzonea i ostalih online naslova na Windows 11 sustavu prije njegovog službenog izlaska mogla bi dovesti do bana, kao što je to bio slučaj s različitim korisnicima Reddita, koji su izvijestili da im je zabrana izrečena nakon nadogradnje na Windows 11. Čini se da problem proizlazi iz kombinacije promjena tvrdog diska ili njegovog file sustava, zajedno s nadogradnjom na Windows 11. Međutim, konkretni razlog još nije jasno utvrđen.

Preciznije, bilo koja online igra sa anticheat sustavom sklona je zabrani korisnika Windows 11 sustava. Microsoft je već imao sličnih problema s anticheat programima prilikom nadogradnje nekih verzija Windowsa na insider verzije, tako da je taj problem već poznat.

Zaključno, ako redovito igrate online igre, toplo preporučujemo da se ne nadograđujete na Windows 11 dok ne izađe njegova službena verzija, jer postoji opasnost da naiđete na probleme ove vrste sa anticheat sustavima igara.