Image Alt

Kuvo TV

Spirit of the North: Enhanced Edition je dostupan na Xboxu Series X/S

Magija, avantura i misterije neke su od stvari koje vas očekuju u Spirit of the North: Enhanced Editionu, koji je sada dostupan i na Xbox Series X/S konzolama. Ova fantastična avanturistička igra iz trećeg lica, koju je razvio Studio Infuse a izdao Merge Games, transportirat će nas na nevjerojatno mjesto okupano crvenim nebom, gdje ćemo pratiti lisicu u misterioznoj avanturi kako bismo otkrili njezinu povijest.

U Spirit of the North: Enhanced Editionu moći ćemo uživati u prekrasnim pejzažima Islanda dok pratimo našeg lika u njegovoj potrazi vođen duhom u liku lisice koji će nas uroniti u fantastičnu priču.

Ova čarobna avantura nadahnuta je sa nekoliko fragmenata nordijskog folklora, zbog čega ćemo dobiti pomoć Čuvara sjevernog svjetla, duha u obliku lisice koji će biti povezan s našim likom na  tajanstven način koji mi moramo otkriti.

Spirit of the North: Enhanced Edition nudi nam široku paletu zagonetki koje će nam pomoći da dešifriramo neke aspekte svog partnera, a također ćemo naučiti o značenju izgubljene civilizacije. Igra ima dva aspekta koja možemo koristiti za svoju lisicu, jedan u bijelom mramoru, a drugi u mahagoniju, čineći naše iskustvo nešto posebnijim.

Ova avantura iz trećeg lica nema dijaloga ili pripovijedanja, ali ima spektakularni orkestralni soundtrack koji će biti sastavljen od 14 originalnih djela koja su savršeno nadopunjena nevjerojatnim 4K artworkom zbog kojeg ćemo uroniti u ovu nevjerojatnu priču.

Imajte na umu da Spirit of the North: Enhanced Edition možete pronaći u Microsoftovoj trgovini po cijeni od $19,99 sljedećih 12 dana.