Image Alt

Kuvo TV

Ghost of Tsushima: Director’s Cut je službeno najavljen, izlazi krajem kolovoza

Nakon raznih glasina i leakova, Sony i Sucker Punch službeno su najavili Ghost of Tsushima Director’s Cut. Ovaj naslov sa dodatnim sadržajem stići će na PS4 i PS5 krajem kolovoza.

Novi trailer, koji možete vidjeti ispod, potvrdio je da će Ghost of Tsushima Director’s Cut biti dostupan od 20. kolovoza. Iako trenutno postoji posebna zakrpa za PS5, ova nova verzija će imati podršku za DualSense, 3D audio, skraćeno vrijeme učitavanja i dinamički 4K mod pri 60 fps-a na novoj generaciji.

Uz sve navedeno, uključena je i ekspanzija koja nas vodi na susjedni otok Iki, koja će nam predstaviti novu priču, više neprijatelja i niz dodatnih izazova. Najbolje od svega je što ovaj dodatni sadržaj dolazi i u verziji za PS4 i PS5. Slično tome, potvrđeno je da se vaš napredak na PS4 može bez problema prenijeti na PS5.

S druge strane, Sucker Punch nudi nekoliko načina za upgrade na novu verziju igre:

  • Ako već imate Ghost of Tsushima na PS4, možete platiti $19,99 za pristup svim sadržajima koje vam nudi Director’s Cut, ali samo na PS4.
  • Kupnja Ghost of Tsushima Director’s Cut verzije na PS4 ne daje vam pristup besplatnoj nadogradnji na PS5, jer ćete za next-gen nadogradnju morati platiti $9,99.
  • Na kraju, ako već imate osnovnu verziju igre za PS4, morat ćete platiti $29,99 za nadogradnju na Director’s Cut za PS5.

Zajedno s tim, potvrđeno je da će igra dobiti niz ažuriranja za poboljšanje aspekata kao što je photo mode te da će dodati više sadržaja u multiplayer dio zvani Legends.