Image Alt

Kuvo TV

Nintendov predsjednik podijelio svoje mišljenje o Switch Pro glasinama

Unatoč brojnim izvještajima, glasinama i leakovima, o Nintendo Switch Pro konzoli još uvijek nema službenih podataka. Iako smo posljednjih mjeseci vidjeli nekoliko tragova koji upućuju na dolazak konzole sa znatno moćnijm hardverom, Nintendo i dalje šuti. Međutim, tijekom najnovijeg sastanka investitora, predsjednik ove tvrtke Shuntaro Furukawa odlučio je progovoriti o ovoj temi.

Tijekom prezentacije, Furukawi je postavljeno pitanje o postojanju Switch Pro modela. Iako je predsjednik ipak ponudio odgovor, nije potvrdio niti porekao postojanje ove poboljšane verzije trenutne konzole. Izjavio je kako će se Nintendo i dalje usredotočiti na stvaranje jedinstvenih igara, a kako bi u ovoj kompaniji to učinili, i dalje će predlagati igre koje koriste namjensku konzolu s integriranim hardverom i softverom. Furukawa je dodao kako stalno razvijaju namjenski hardver, softver i periferne uređaje, ali da će suzdržati od komentiranja određenih proizvoda koji su u razvoju.

Furukawa je i prošle godine na sličan način bio ispitivan. Velika je razlika u tome što je u to vrijeme predsjednik negirao postojanje Switch Pro modela, a ovaj je put jednostavno izbjegao odgovor. Iako ovo ne potvrđuje postojanje navedene konzole, čini se da ukazuje na to da tvrtka ima nešto u pripremi.