Image Alt

Kuvo TV

Poznati insider tvrdi da je partnerstvo između Hidea Kojime i Microsofta blizu finalne realizacije

Već nekoliko mjeseci kruže glasine da je Hideo Kojima u pregovorima s Microsoftom oko razvoja njegove nove igre. Sudeći prema najnovijim informacija, njihovo potencijalno partnerstvo moglo bi biti realizirano vrlo brzo.

Prema Jeffu Grubbu, insideru koji je prethodno u više navrata pokazao svoju vjerodostojnost, sporazum između Kojime i Microsofta navodno je pred realizacijom.

Grubb tvrdi da su obje strane suglasne međusobno surađivati sve dok su zadovoljeni određeni zajednički kriteriji. Slično tome, nepoznato je hoće li Microsoft izravno ulagati u Kojima Productions, ali očito će se ovaj novi projekt temeljiti na Cloud gamingu.

Drugi članak GamesBeata daje nam malo više detalja o svrsi ove suradnje, posebno iz Microsoftove perspektive. Poanta ovog partnerstva je otključati kreativnost tvrtke Kojima Productions pomoću Microsoftove tehnologije, umjesto da se zeleno svjetlo da određenom projektu.

U vrijeme pisanja ovog članka, mnogi detalji u vezi s ovim tajanstvenim projektom nisu poznati, ali sve je izglednija suradnja između Kojime i Xboxa.